logo cambridge grande


 

 


A tanfolyamjainkra a jelentkezés folyamatos.
Bővebb informáciért és a tanfolyamra való jelentkezéssel kapcsolatban érdeklődni e-mailen vagy telefonon lehetséges:
Mobil: +36 30 944 5200
Tel: +36 1 361 0248
E-mail: info@exams.hu

 

×

Üzenet

Figyelmeztetés

Weboldalunk használatával (böngészésével) Ön elfogadja a Cookie-k használatát, az EU E-adatvédelemmel kapcsolatos irányelvei szerint.

Megtekintem az E-adatvédelmi dokumentumok irányelveit itt

Ön elutasította a cookie-kat. Ez a döntés visszafordítható:

Szeretettel köszöntjük a látogatót:

mr gallo2A nyelvtanulás nagyon összetett és érdekes pszichés és sok érzelmi töltettel bíró folyamat. Elég csak arra gondolni, hogy vajon mi az oka annak, hogy az évtizedeken keresztül tanult és tanított orosz nyelv, milyen rendkívül alacsony hatékonysággal valósult meg. Nagyon röviden ennyit az érzelmi hozzáállásról.

Különösen az angol nyelv rendelkezik a legnagyobb vonzerővel, a legmagasabb felhasználhatóság reményével, tehát az orosz nyelvhez képest, sokkal jobbnak kéne lennie a hatékonyságnak. De mi, a régebben tanító angol nyelvtanárok, jól tudjuk, hogy ez bizony nem így van. Mára az angol nyelvtanulás is "kötelező", de a fő ok a Mo.-n hiányzó használhatóság területén keresendő. Nincsenek angol újságok, nincsenek angol nyelvű rádió és tv adások, minden szinkronizált, szemben, más európai, szintén nem angol anyanyelvű országgal.

Szóval sok mindenre kell gondolnunk, ha hatékonyan, érzelmileg motiváltan szeretnénk az angol nyelvet tanítani, de majd ezekről később a csoportokban, vagy az angol nyelvtanulás bármely más formájában, melyet kínálunk, szerezhetnek pozitív tapasztalatot. 


Az Intézet csapata 1994 óta működik.

Vezetője: dr. Galló György, ELTE Angol nyelv és irodalom és Történelem szakos tanár, 1980 óta. Angol nyelvvizsgáztató, főiskolai és egyetemi előadó, tanszékvezető, a Cambridge Egyetem angol nyelvvizsgáztatója és tanár trénere.


Dr. Galló György

2015. ősz

 

Partnereink / Referenciák:

cambridge

Cambridge, Nagy Britannia

montana

Missoula, USA

regentsLondon, Nagy Britannia

kingsOxford, Nagy Britannia