logo cambridge grande


 

 


A tanfolyamjainkra a jelentkezés folyamatos.
Bővebb informáciért és a tanfolyamra való jelentkezéssel kapcsolatban érdeklődni e-mailen vagy telefonon lehetséges:
Mobil: +36 30 944 5200
Tel: +36 1 361 0248
E-mail: info@exams.hu

 

×

Üzenet

Figyelmeztetés

Weboldalunk használatával (böngészésével) Ön elfogadja a Cookie-k használatát, az EU E-adatvédelemmel kapcsolatos irányelvei szerint.

Megtekintem az E-adatvédelmi dokumentumok irányelveit itt

Ön elutasította a cookie-kat. Ez a döntés visszafordítható:

photo mood servicesCÉGES KIHELYEZETT KOMMUNIKATÍV ANGOL, NÉMET NYELVI TRÉNINGEK

Úgy érzi alkalmazottjai nem állnak biztos „talpakon” a külföldi partnerekkel való kommunikációban?
Kihelyezett céges nyelvoktatás!
Magyarországon sajnos, alacsony a magabiztos angol, német, francia nyelvtudással rendelkező munkavállalók száma. Sok esetben e miatt a hiány miatt, olyan munkáktól esik el egy cég, ami hosszú időre biztos bevételt jelenthetne. Magyarország földrajzilag kiemelten központi helyen fekszik, a környező országokban ennek ellenére igen csekély piaci szerepet töltenek be a hazai cégek.
 
Érdemes-e új, angol vagy más nyelvtudással rendelkező kollégákat felvenni?
Örök dilemma. Valószínűleg az adott pozíciókat betöltő alkalmazottak munkájukban kimagasló teljesítményt hoznak. Szakmájukhoz értenek, jól kommunikálnak, ismerik a céget, és így a cég profitál a munkájukból, csak éppen nem beszélnek idegen nyelveket. Külföldi befektetőkkel, partnerekkel csak tolmács vagy fordító segítségével képesek szót érteni.
Az új, angol és más nyelveket is beszélő kolléga toborzása nagyon költséges és hosszú folyamat, az adott szakterülethez nem feltétlenül ért annyira, kiforrásához időre van szükség. Ez idő alatt számára kiderülhet, hogy máshol szeretne dolgozni, és a folyamat kezdődhet elölről.

Érdemes-e a meglévő kollégákat tovább képeznie angol, vagy más idegen nyelvből?
Ha bízik alkalmazottjaiban, elismeri munkájukat, nehezen találna helyükre új embert, mindenképp érdemes megfontolnia nyelvi továbbképzésüket. De lehet, hogy éppen a jó kommunikáció, kapcsolatépítés terén kellene fejlődniük.
Az angol és egyéb nyelvek tanulása nálunk erre is irányul!
Egyénekre levetítve a képzés költsége eltörpül a rekrutálásra kidobott idő és anyagi javakhoz képest. A kollégák ezt extra juttatásnak veszik, és örülnek, hogy nem saját erőből kell megoldani egyéni fejlődésüket. Sok esetben a munkatársak a megbecsülés jeleként tekintenek az ilyen tréningekre, és növeli a cég iránt érzett lojalitásukat.

Milyen lehetőségek vannak a kollégák képzésére?
photo mood services3A kihelyezett angol oktatás minden esetben a megrendelő székhelyén, irodájában kerül megrendezésre, egy erre kijelölt helyiségben.
Minden, a képzéshez szükséges tárgyi feltételt az iskolánk biztosítja.
Lehetőség van hagyományos heti 2x2 vagy 1x3 órás képzésre, de külön modul napokban is rendelhető tematizált (szaknyelv, levelezés, telefonos kapcsolattartó stb.) program lista.
A képzések az üzlet jellegéhez igazodva számos témában lehetségesek.
A nyelviskola tanáraiból mindig az adott igény szerint választunk kollégát, aki a legalkalmasabb a feladatra, és hosszabb távon vegyes tanárokkal, angol anyanyelvű kollégákkal vagy éppen időzített tanárcserével törekszünk a legjobb és leghatékonyabb munkára. Ha egyéni tanárral állnak kapcsolatban, kínos a csere, nehézkes a változtatás előmozdítása, egy szakmailag felkészült csapat esetében ez nem jelent gondot!

Külföldi nyelvtanuláson is gondolkodik?
Kétségtelenül nagyon hatásos nyelvtanulási módszer, ha a tanuló a képzést az adott nyelvterületen végzi.
Manapság a nagy kínálat és a csökkenő árfolyamkülönbségek miatt ez már nem számít akkora luxusnak, mint pár évvel ezelőtt. Két, három hetes, egy hónapos képzés alatt „hihetetlen” fejlődést lehet elérni, akár több hónap megfeszített tanulást is „kiválthat” egy ilyen külföldi program, főként a gyakorlat/rutin és a magabiztosság terén.
A külföldi képzés alatt a hallgatónak összesen két dolga van: tanulni és megismerni a nyelv kultúráját. Minden egyébről gondoskodik a nyelviskola. Képzés, szállás, ellátás, utazás.

Mit tegyek, tehát?
Próbálja ki modulnapunk egyikét, nem szükséges elköteleznie magát és kollégáit hosszú időre.
Csak ha elégedett, akkor folytassa a megrendelést.  
Használja ki hatékony módszereinket, az élvezetes tanulás nem ellentmondás!
Tekintse meg partnereinket, akik minket választottak, választanak ma is:
Kérjen bemutatót, ajánlatot, vagy egyszerűen beszéljünk személyesen!
Tegyen minket próbára.
MODULNAPOK:

  •     Általános angol, német, francia, orosz kommunikációs tréning
  •     Angol, német, francia, orosz nyelvi tréning
  •     Vegyes nyelvi tréning (vizsgafelkészítő, szaknyelv, stb.)
  •     Tárgyalástechnikai tréning az előbb említett nyelveken

 


Dr. Galló György
Nyelvtanár-igazgató